Насловна / Разно / Радионица за родитеље – “Да ли и како помоћи детету у изради домаћих задатака“

Радионица за родитеље – “Да ли и како помоћи детету у изради домаћих задатака“

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗа родитеље ученика првог и другог разреда педагог школе одржао је дана 23.01.2014 презентацију на тему “Да ли и како помоћи детету у изради домаћих задатака“. Презентацији су такође присуствовали  наставници разредне наставе првог и другог разреда, васпитач и директор. Да постоји заинтересованост за наведену тему,  показали су родитељи  својим активним учествовањем у решавању задатака, који су се односили на  помоћ детету  приликом вежбања писања, читања и решавања задатака. Родитељи имају велику улогу,  када је у питању обезбеђење услова за рад, као и контрола извршавања радних задатака, што свакодневно доприноси стварању радних навика код деце.

Такође је веома важна повратна информација, при чему су се родитељи изјаснили да свакодневно прате рад и напредовање свога детета, што је уједно велики допринос и подршка детету у раду код куће.

Педагог школе

Бранка Диклић – Ћурчић

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA